НАЧАЛО ПОРЕДИЦИ ПРЕДСТОЯЩИ ЗАГЛАВИЯ КНИЖАРНИЦИ
Керстин Гир
МАФИЯТА НА МАЙКИТЕ
Те наистина съществуват – перфектните, като извадени от каталог майки, които си говорят единствено за рецепти, учители по пиано и детегледачки. Към техния идеален елитен свят иска да се присъедини и Констанце – току-що зарязана от мъжа си и изпратена от него в предградията, в старомодната къща на покойната му майка. Но всъщност тези съвършени дами са истински кошмар за квартала. Срещу тях може да помогне само едно – всички потърпевши да се обединят в контрадвижението „Мафията на майките“.

При наличието на досадни съседи, постоянно заплашващи със съд, и затегнал кранчето бивш съпруг (прокурор на всичкото отгоре!), случайното запознанство с Антон – най-добрия адвокат в града – може би ще се окаже истинско спасение…


Написана с изтънчено чувство за хумор, забавна и свежа, тази книга ще ви накара да се замислите над нещата от живота, а много от вас вероятно и ще се припознаят в героите от романа.
ЗА АВТОРА
Керстин Гир e родена през
1966 г. Първата й книга "Мъже и други бедствия" е вече екранизирана. "Неморално предложение" носи на авторката си наградата "DeLiA", а "Всяко решение си има проблем" само за година има 12 допечатки.

Продажбите на „Рубиненочервено“ надвишават един милион, а романът е преведен на 27 езика.

Книгите на Керстин Гир се отличават с хаплив хумор и тънка ирония, а заплетените ситуации са с непредвидима развръзка. Веднага след излизането си, всяка от книгите й оглавява литературните класации и се превръща в бестселър, задържайки се с месеци в челните позиции.

ДРУГИ КНИГИ ОТ КЕРСТИН ГИР
КРЪСТНИЦАТА
Кръстницата
ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИТЕ СЕ СЪБЛИЧАТ
Противоположностите се събличат
РУБИНЕНОЧЕРВЕНО
Рубиненочервено
САПФИРЕНОСИНЬО
Сапфиреносиньо
© Издателство ИБИС, 2009-2013
Untitled Document Google Analytics - IBIS publishers