НАЧАЛО ПОРЕДИЦИ ПРЕДСТОЯЩИ ЗАГЛАВИЯ КНИЖАРНИЦИ
Давид Зафир
КОФТИ КАРМА
Как ще се почувствате, ако един ден се събудите и установите, че сте мравка?

Ким Ланге, популярна ТВ водеща, изживява най-триумфалния ден в живота си – спечелила е Германската телевизионна награда. Но за лош късмет, още същата вечер след награждаването, точно върху й се стоварват останките на разбила се космическа станция. Животът й преминава пред очите й като на кино лента, после я обгръща бяла светлина...
Ким се събужда в тесен тунел в земята. Има две пипала, шест крака и прекалено големи задни части – преродила се е в мравка! А насреща й благо се усмихва дебела мравка, която се представя за Буда. Той й обяснява, че е натрупала прекалено много лоша карма – пренебрегвала е дъщеря си, отнасяла се е зле с подчинените си, изневерила е на мъжа си. А това носи своите последствия – прераждането й в мравка.
Ким не е никак очарована от перспективата занапред да мъкне разни трохи нагоре-надолу. Но за да се изкачи нагоре по стълбата на реинкарнацията и да се прероди отново като човек, има само един изход – да натрупа добра карма, което, както се оказва, никак не е лесно...

Забавна история, която не би могла да бъде по-абсурдна и луда. Изпълнена със свеж хумор, който превръща четенето й в невероятно удоволствие.

В момента са подготвя заснемането на филм по книгата "Кофти карма".
ЗА АВТОРА
Давид Зафир (роден 1966 г.) става известен със сценариите си за популярните телевизионни сериали "Берлин, Берлин", "Моят живот и аз", "Никола" и др. Отличен е с престижните награди Emmy, Grimme и Германските телевизионни награди.

"Кофти карма" е дебютният му роман, който още с излизането си предизвиква сензация и месеци наред оглавява литературните класации.

Вторият му роман "Исус е влюбен в мен" също се превръща в бестселър и се радва на огромен читателски интерес, с което Давид Зафир освен като талантлив сценарист се налага и като успешен писател с изключително чувство за хумор.
© Издателство ИБИС, 2009-2013
Untitled Document Google Analytics - IBIS publishers