НАЧАЛО ПОРЕДИЦИ ПРЕДСТОЯЩИ ЗАГЛАВИЯ КНИЖАРНИЦИ
Яростта
ИЗТЕГЛИ ОТКЪС

Пробуждането
ПРОБУЖДАНЕТО
(книга първа)
виж повече >>Борбата
БОРБАТА
(книга втора)
виж повече >>Тъмното обединение
ТЪМНОТО ОБЕДИНЕНИЕ
(книга четвърта)
виж повече >>Свечеряване
СВЕЧЕРЯВАНЕ
(книга пета)
виж повече >>Сенчести души
СЕНЧЕСТИ ДУШИ
(книга шеста)
виж повече >>Полунощ
ПОЛУНОЩ
(книга седма)
виж повече >>
Л. Дж. Смит
ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА:
Яростта (книга трета)
Вълнуваща история за смъртоносната схватка между двама братя вампири за сърцето на красиво момиче, което се разкъсва в чувствата си между тях....

Сега Елена отново броди по земята, споделяйки съдбата на двамата братя вампири и постепенно приспособявайки се към новия си начин на живот. Но във Фелс Чърч сякаш никой вече не е такъв, какъвто изглежда. Нещо мрачно вилнее из града и застрашава всичките му обитатели.
А когато една ужасна сянка от миналото се надига и с яростна омраза заплашва да унищожи всички онези, които Елена обича, тя знае, че трябва да направи всичко възможно да помири Стефан и Деймън, и заедно да се изправят срещу надвисналото зло – каквото и да й струва това...
ЗА АВТОРА
Американската писателка
Л. Дж. Смит е автор на няколко поредици, като най-популярната от тях е „ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА”, влязла в списъка с бестселъри на „Ню Йорк Таймс”. Със специфичния си стил на писане авторката успява да накара читателя да съпреживява историята с героите, да се потапя в действието и да тръпне да узнае какво следва нататък.
ЗА ПОРЕДИЦАТА
Замислена първоначално като трилогия (публикувана за пръв път през 1991 г.), поради големия интерес към книгите и настояванията на феновете, следва написването на четвърти роман. След известно прекъсване авторката доразвива историята и следват още романи.

Превърнала се в международен бестселър, по поредицата бе заснет и сериал, с участието на родената в България канадска актриса Нина Добрев.
© Издателство ИБИС, 2009-2013
Untitled Document Google Analytics - IBIS publishers