НАЧАЛО ПОРЕДИЦИ ПРЕДСТОЯЩИ ЗАГЛАВИЯ КНИЖАРНИЦИ
Тъмното обединение
ИЗТЕГЛИ ОТКЪС

Пробуждането
ПРОБУЖДАНЕТО
(книга първа)
виж повече >>Борбата
БОРБАТА
(книга втора)
виж повече >>Яростта
ЯРОСТТА
(книга трета)
виж повече >>Свечеряване
СВЕЧЕРЯВАНЕ
(книга пета)
виж повече >>Сенчести души
СЕНЧЕСТИ ДУШИ
(книга шеста)
виж повече >>Полунощ
ПОЛУНОЩ
(книга седма)
виж повече >>
Л. Дж. Смит
ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА:
Тъмното обединение
(книга четвърта)
Вълнуваща история за смъртоносната схватка между двама братя вампири за сърцето на красиво момиче, което се разкъсва в чувствата си между тях....

Шест месеца след смъртта на Елена, Бони започва да я вижда в сънищата си. Но скоро сънищата се превръщат в страшни кошмари. Фелс Чърч има нов ужасяващ враг, много по-силен и опасен. С помощта на спиритическа дъска Бони се свързва с Елена, която се опитва да ги предупреди за надвисналото зло. Следвайки указанията й, Бони призовава Стефан да се завърне в града. Обединени отново, спазвайки обещанието си към Елена, двамата братя се изправят срещу най-могъщото зло във финална битка...
ЗА АВТОРА
Американската писателка
Л. Дж. Смит е автор на няколко поредици, като най-популярната от тях е „ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА”, влязла в списъка с бестселъри на „Ню Йорк Таймс”. Със специфичния си стил на писане авторката успява да накара читателя да съпреживява историята с героите, да се потапя в действието и да тръпне да узнае какво следва нататък.
ЗА ПОРЕДИЦАТА
Замислена първоначално като трилогия (публикувана за пръв път през 1991 г.), поради големия интерес към книгите и настояванията на феновете, следва написването на четвърти роман. След известно прекъсване авторката доразвива историята и следват още романи.

Превърнала се в международен бестселър, по поредицата бе заснет и сериал, с участието на родената в България канадска актриса Нина Добрев.
© Издателство ИБИС, 2009-2013
Untitled Document Google Analytics - IBIS publishers